Soepen:
01. Romige Zaadmosterdsoep
02. Harirasoep  (traditionele Marokaanse vleessoep)                                           
03. Mediterraanse Vissoep                                                                                         

Voorgerechten:
04. Humus met brood (mousse van kikkererwten en Tahina)
05. Zalouk (Aubergine salade)
06. Loempia’s gevuld met Brie en groenten
07. Gegrilde sucuk met Sigara Borengui (Turkse worst met een loempia gevuld met Feta)
08. Panacota (Gevuld flensje met ricotta en spinazie)
09. Calamaris in pikante tomatensaus, olijven en knoflooksaus
10. Tonijn op een salade van aardappelen en bieslook
11. Coquilles op een salade van avocado
12. Half dozijn oesters met een sausje van sjalotjes


Vegetarische gerechten:
13. Rode sla gegrild met olijfolie, knoflook en Gorgonzolasaus en groenten
14. Couscous met groenten en fetakaas
15. Aubergine uit de oven gevuld met paprika en kikkererwten
16. Spaghetti alio olie en pepershino (knoflook, olie en Spaanse pepers)
17. Tagliatelle met Pesto en Basilicum

Hoofdgerechten
Visgerechten:
18. Mosselen uit Zeeland met friet en salade
19. Spaghetti met Zeevruchten
20. Kabeljauwfilet met witte wijnsaus, gebakken aardappelen en groenten
21. Gebakken Tongschar filet met limoensaus, geb. aardappelen en groenten
22. Lasagne van drie soorten vis
23. Gamba’s gegrild met rijst en groenten
24. Italiaanse Zalm uit de oven met pesto basilicum
25. Dorade filet a la mediterrane met rode paprika, lenteui, tomaten en knoflook
Vleesgerechten:
26. Halve kip Piri Piri (Portugese, pikante kip met garni)
27. Kipfilet gevuld met fetakaas en mint saus, aardappelen en groenten
28. Tagliatelle met rundvlees en ratatouille
29. Scalopine (kalfsoesters met champignon-room saus)
30. Shis kabab spies van Lamsvlees met paprika, uien en rijst
31. Kalfs spareribs met barbecuesaus, gebakken aardappelen en salade
32. Tournedos met rode wijnsaus, groenten en aardappelen
33. Gemarineerde, gegrilde Lamskoteletten met Rozemarijnsaus
34. T-bone met kruidenboter en friet en salade

Desserts:
35. Coupe Glacι (3 soorten ijs met seizoensvruchten)
36. Cocos Crιme Caramel
37. Baklava gevuld met dadels geserveerd met vanille-ijs
38. Duizend gaten flensjes met honing (geserveerd met vanilleijs en seizoensvruchten)
39. Grand dessert Doe Maar (Onze zoete verassings specialiteit)



€   4,50
€   5,50
€   7,50
Menukaart Eetcafe Doe Maar
.
€   7,50
€   7,50
€   8,50
€   8,50
€ 10,50
€   3,50
€   4,50
€   5,50
€   5,50
€   5,50
€   7,50
€   7,50
€   9,50
€ 14,50
€   8,50
€   8,50
€   8,50
€   4,50
€   5,50
€ 10,50
€ 11,00
€ 11,50
€ 11,50
€ 12,50
€ 14,50
€ 14,50
€ 17,50
€   9,50
€ 10,50
€ 10,50
€ 11,50
€ 12,50
€ 14,50
€ 19,50
€ 22,50
€ 22,50